HMI Pad Forums Old forum Support (old) Web server connection

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  maki 7 years ago. This post has been viewed 1100 times

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #19883

    maki
    Member

      The webserver closes when I try to connect:-(

      Setup:
      SM-one 2.2.3
      iPad 3 – version 5.1.1

      I have tried with:
      PC, winXP – Google Chrome and IE
      MBpro – Safari and firefox

      All with same result – SM-one close down when trying to connect.

      I can ping the IP an also connect to an Omron plc – using the sample source!

      Have I missed a setup thing or?

      BR

      #19884

      jerry
      Member

        I have the same problem.

        SM-One 2.2.3
        iPhone 4S v. 5.1.1

        SM-One close when trying to connect.

        edit:
        This might be the cause:
        http://www.sweetwilliamsl.com/node/235

        #19885

        maki
        Member

          I updated to iOS 6 on my iPad and now its working…

          #19886

          tdavila
          Member

            move to IOS6 and then all solved

          Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

          You must be logged in to reply to this topic.

          Copyright © SweetWilliam, S.L 2009-2013. All rights reserved.
          Science and Technology Park of the University of Girona, Emili Grahit, 91 (NarcĂ­s Monturiol building, Office P3-B03) 17003-Girona. Phone +34972183244